Parket

Parket
Kiest u voor de verfijnde uitstraling van parket? Wilt u graag een bijzondere legwijze (mozaïek of visgraat) van uw houten vloer? Houdt u van een strak gelegde, moderne vloer zonder V-groef? Wat uw keuze ook is, Floor Studio Totaal heeft de parketvloer die naadloos aansluit bij uw interieur.

Ruime keuze parket vloeren
Parket is haast onverslijtbaar en erg waardevast. Floor Studio Totaal biedt u een ruime keuze parketvloeren in diverse houtsoorten. Kies voor een klassieke afwerking met was, een onderhoudsvriendelijke afwerking met lak of een warme uitstraling door uw parket vloer te oliën. Welke kleur en uitstraling u ook kiest: onze vakmensen kunnen uw parket op verschillende manieren bewerken.

Parketvloeren van de beste kwaliteit
Kiest u voor een parket vloer van Floor Studio Totaal, dan kiest u voor levenslange kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Bijkomend voordeel is dat parket vloeren erg gebruiksvriendelijk én gemakkelijk te onderhouden zijn. Parket is verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes. De dikte van het parket en de grootte van de elementen bepaalt hoe uw parket het beste gelegd wordt.